Yhteystiedot

www.valonne.fi

info@valonne.fi

044 - 583 72 53Y-tunnus: 2286484-6

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:22497 kpl

Mitä saat?

 

Maksuton kartoitus

Valaistuksen suunnittelu alkaa aina tilojen käyttäjien toiveista. Usein käyttäjällä on jo tietty mielikuva tilasta.

sketch-to-floor-plan.jpg

Tästä alkuideasta jalostetaan yhteinen ajatus siitä, miltä tila näyttää ja tuntuu valmiina. Päälinjat tulevat selviksi.

 

Etelä-Suomen läänissä kartoituskäynti on täysin maksuton. Muualle teemme kartoituskäynnin sopimuksen mukaan hinnoiteltuna. Kartoitus ei sido teitä mihinkään.

 

Täydellinen valaistussuunnitelma

Uudisrakentamisessa valaistussuunnitelma on hyvä tehdä ennen sähkösuunnitelmaa. Ajoissa tehty valaistussuunnitelma tukee arkkitehdin ja sähkösuunnittelijan työtä. Useimmiten tämä tarkoittaa valaisimien sijainnin ja tyypin huomioimista kaapeloinnissa ja rakenteissa. Myös valmistaloihin on varsin helppoa tehdä tarvittavat muutokset. Näin myös mallitalo saa uuden persoonallisen tunnelman.

 

3D mallinnus valaistuksesta

 seite_23_bild_5_de.jpg

Valaistussuunnitelmassa saatte 3D mallinnuksen koko tilasta tai tärkeimmistä huoneista, jos niin sovitaan. Tämä simulaatio huomioi kaiken olennaisen alkaen seinien väristä huonekalujen sijaintiin ja rakennuksen ilmansuuntiin. Tässä saatte todellisen kuvan, miltä valmis, valaistu tila näyttää. Voimme luoda myös useita ehdotuksia yhdelle tilalle, josta voitte valita mieleisenne.

 

Kaikki valaisimet valonlähteineen

Valonne kerää yhteistyökumppaneiltaan tarjoukset yhteen. Tämä helpottaa osaltaan teidän työkuormaa rakennusprojektin edetessä. Valonne ei itse myy tai osta valaisimia, koska se vaarantaisi riippumattomuuden. Käytämme aina tilaan ja asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivia valaisimia ja valonlähteitä. Suosimme soveltuvissa tiloissa jatkuvan spektrin päivänvalovalaistusta, joka on yhä enemmän nousemassa muidenkin kuin valaistusammattilaisten puheisiin. Päivänvalovalaistus käytettynä vuorottelemassa lämpimien valonlähteiden kanssa antaa tilaan kaksi eri tunnelmaa, joiden välillä käyttäjä voi vaihdella tilanteen mukaan.